U BIG FASHION Vidikovac 5.000 m2 samo za filmove i zabavu

Cineplexx bioskopi i u najvećem šoping centru na Balkanu

U BIG FASHION VIDIKOVAC, najvećem šoping centru na Balkanu, kompanija Cineplex zakupila je 5.000 kvadrata! Cineplexx bioskop, koji će biti otvoren na ovom prostoru, imaće 10 dvorana sa 2.000 sedišta, najmoderniju lasersku i RealD 3D tehnologiju, kao i potpuno nov koncept sedenja.

Izvor:

Cineplexx bioskopi i u najvećem šoping centru na Balkanu

Predstavnici kompanija BIG CEE i Cineplexx Robert Yahav i Christof Papousek potpisali su ugovor o saradnji, koji će u Srbiju doneti zabavne sadržaje kakvi postoje samo na zapadnim tržištima. Novi Cineplexx koncept obezbediće celodnevnu zabavu za decu i odrasle, a novi tržni centar učiniće jedinstvenom destinacijom u Beogradu i okolini.

BIG FASHION VIDIKOVAC imaće više od 300 radnji, zabavni park, restorane, najveći parking u zemlji i brojne druge sadržaje. Biće prepoznatljiv zahvaljujući jedinstvenom i modernom dizajnu. Bioskop, poput Cineplexxa učiniće naš Centar pravim mestom porodične zabave“, rekao je Robert Yahav, generalni direktor BIG CEE Srbija.

Christof Papousek , Cineplexx i Robert Yahav
Christof Papousek , Cineplexx i Robert Yahav

PR

Najbolju preduzetničku ideju SoGe nagrađuje sa milion dinara

Sosijete ženeral banka pokrenula je veliki konkurs „Generator“, a šansu da prijave svoje preduzetničke ideje imaju svi pojedinci, timovi, preduzetnici ili pravna lica koji žele da pokrenu novi ili razviju postojeći biznis. Glavna novčana nagrada je milion dinara, nagrada publike 500.000 dinara, a nagrade će obezbediti i partneri na ovom konkursu. Rok za prijavu je 10. oktobar.

biz: pr petak 22.09. 10:00 Komentara: 0

Procurilo: Nezapamćena ponuda - Audi do 40% niže cene

Kako nezvanično saznajemo, Audi brend u saradnji sa ovlašćenim auto-centrom ’WeltAuto’, sprema jedinstvenu ponudu za ograničeni broj skoro novih i malo korišćenih premijum Audi automobila. Ponuda uključuje sledeće modele: A3 limuzinu, A4 limuzina i Q5, stare do godinu dana (6-12 meseci), a spekuliše se da će popust iznositi i do 40% u odnosu na regularne cene za ovakva nova vozila!

biz: pr utorak 19.09. 09:51 Komentara: 0

Ekspobanka u Srbiji beleži jak učinak

Ekspobank a.d. Beograd, u vlasništvu Ekspobank CZ a.s. iz Češke Republike, je danas izdala saopštenje o ključnim finansijskim rezultatima koji su postignuti od momenta kupovine od strane Ekspobank CZ u februaru 2017.

biz: pr četvrtak 31.08. 15:40 Komentara: 0

Proglašeni pobednici Banca Intesa i Mastercard nagradne igre

Banca Intesa proglasila je pobednike nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju!“ koje očekuju jedno putovanje u Milano za dvoje, tri putovanja u Firencu za dvoje, deset spa vikenda za dvoje u jednom od tri hotela u Srbiji po izboru, kao i deset poklon vaučera u vrednosti od 18.000 dinara za kupovinu kofera u radnjama „Carpisa“.

biz: pr petak 25.08. 11:30 Komentara: 0

Veštačka inteligencija u upravljanju ljudskim resursima

Sve je počelo jednom partijom šaha pre tačno 20 godina – Deep Blue, IBM-ov superkompjuter, pobedio je neprikosnovenog velemajstora Garija Kasparova. Veštačka inteligencija je trijumfovala u kompleksnoj, višeslojnoj, logičkoj igri. Kasnija analiza utvrdila je da je Kasparov igrao atipično loše, a Deep Blue je trijumfovao sirovom snagom podataka kojima je baratao. Doduše, sam Kasparov ističe da se zaboravlja da je on prvu partiju dobio, a da ga je tek u drugoj Deep Blue matirao. Bilo kako bilo, hladna logika računarskog programa pobedila je emotivnog genija. Od tog dana, veštačka inteligencija polako sustiže ljudsku i na mnogim poljima preuzima poslove koji zahtevaju rezonovanje, analizu i odlučivanje.

biz: pr ponedeljak 21.08. 09:10 Komentara: 0

OTP banka kupila Vojvođansku

Nacionalna banka Grčke potpisala je sporazum sa OTP bankom Srbija o prodaji 100% vlasništva nad Vojvođanskom bankom. Ova transakcija obuhvata i druge poslove Nacionalne banke Grčke u Srbiji. Kao rezultat preuzimanja, OTP banka Srbija će postati 7. najveća banka u zemlji.

biz: pr petak 4.08. 17:35 Komentara: 0
strana 1 od 23 idi na stranu