Četiri razloga da odaberete iPhone 8 umesto "Desetke"

Iako iPhone X ima uzbudljive nove mogućnosti, postoji razlog da poverenje ukažete "Osmici" ili 8 Plus, koja se (ne)zasluženo našla u njegovoj senci.

Jacob Siegal, BGR News Izvor:
Podeli
Tanjug / AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Tanjug / AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Osim što novi iPhone X ima paprenu cenu (od 1.000 do 1.150 dolara i to u SAD), postoje još neki razlozi da za svoj sledeći telefon ne odaberete Desetku, nego "skromnog" naslednika iPhone 7.

Evo nekih:

Izbegnite ružni usek na vrhu

Tek pošto su se slegli utisci sa predstavljanja Desetke, mnogi su uvideli veliki nedostatak ovog telefona. Želeći da ekran učini što većim na uštrb ivica, Apple je ostavio usek za slušalicu na vrhu telefona, koji će doslovno "odsecati" komad svakog videa koji budete gledali na iPhone X.

Želite da koristite Touch ID za otključavanje

Touch ID nije deo iPhone X, jer ga je zamenio Face ID, unapređeni sistem prepoznavanja lica korisnika. Međutim, staro dobro očitavanje otiska prsta i dalje možete da koristite na iPhone 8 i iPhone 8 Plus, ukoliko ste navikli na taj način identifikacije.

Uštedite novac

iPhone 8 i iPhone 8 Plus su najmanje 300 evra jeftiniji od "Desetke". Ako to nije dovoljan razlog, imajte u vidu da "Osmice" imaju mnoge novine slične iPhone X, uključujući bežično punjenje i A11 čip.

Čekajte da se Apple snađe

Ovo je prvi pokušaj kompanije da napravi edge-to-edge displej. Nema sumnje da će "dečje bolesti" od kojih pati iPhone X biti izlečene u narednim godinama, ali je jasno da mesta za napredak i te kako ima. Možda je bolje da nabavite "Osmicu", dok se ti nedostaci ne reše.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Google Chrome sledeće godine uvodi značajnu promenu

Internet stranice su odavno prestale biti samo izvor informacije, mesto za traženje zabavnih, sportskih, edukativnih i svih ostalih sadržaja sa strane korisnika. Web, dakle, nije samo multimedijalna platforma, nego i izvor profita za poslovne subjekte, koji prodajom oglasnog prostora osiguravaju prednost u odnosu na konkurenciju, ali vrlo često i u odnosu na klasične medije.

Vesti utorak 19.09. 08:35 Komentara: 8

Bezobrazna podvala: Posle ovoga Pirate Bay više nećete koristiti

Da li ste znali da je vaš računar možda (verovatno) deo jedne od najvećih mreža za rudarenje nove kripto valute Monero, ukoliko redovno posećujete The Pirate Bay? Vreme je da proverite - otvorite Task Manager i ukoliko je procesor (CPU) maksimalno zauzet, a računar nije opterećen posebno zahtevnim programima, onda verovatno „rudarite“ virtuelni novac za TPB.

Vesti ponedeljak 18.09. 13:42 Komentara: 30
strana 1 od 1658 idi na stranu