0

Nikad niste premladi da govorite o mentalnom zdravlju /VIDEO

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton objavila je video o značaju brige o dečjem mentalnom zdravlju, koji je snimljen još u januaru, pre nego što će zatrudneti i povući se iz javnog života zbog teških jutarnjih mučnina.

Ostalo

Ovako srčani udar izgleda - kad se čini da to nije

Klasični opis srčanog udara je osećaj teškog tereta koji pritiska grudi uz snažnu teskobu. Mnogi ovaj napad zamišljaju kao trenutak kada se judi hvataju za grudi, u očima im je panika i potom padaju na pod. Uglavnom to jeste tako, ali ne baš uvek.

Vesti ponedeljak 18.09.2017 18:10 Komentara: 13

Konačno otkriveno da li tetovaže izazivaju rak

Svi znamo da su tetovaže trajne. Stoga je najvažnije naći dobrog tatu-majstora kod kojeg ćete biti sigurni da se upotrebljavaju čiste igle. Ipak, šta se dešava nakon što mastilo prodre u vašu kožu i da li se ono može povezati sa rakom?

Vesti ponedeljak 18.09.2017 15:21 Komentara: 12

U Srbiji 600 dece pod terapijom hormona rasta

U Srbiji je danas 600 dece koja primaju terapiju hormona rasta, ali je dece sa tim nedostatkom i dece niskog rasta zbog drugih uzroka sigurno više, saopštilo je udruženje "Horast" povodom Svetskog dana dece niskog rasta, koji se obeležava 20. septembra.

Vesti ponedeljak 18.09.2017 11:21 Komentara: 0

Besplatni lekarski pregledi širom Srbije

Nivo šećera u krvi, EKG i merenje pritiska organizovani su danas u 58 opštih bolnica i tri klinička centra u Srbiji, u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Mnogi građani, uglavnom stariji, iskoristili su priliku da besplatno i bez zakazivanja obave osnovne preglede. U Niškom kliničkom centru do 12 sati obavljeno je čak 300 pregleda. Opširnije u video-prilogu:

Vesti nedelja 17.09.2017 20:30 Komentara: 1
Sve vesti